Az isztriai szarvasgomba (Tuber magnatum) a legritkább és így a legdrágább a szarvasgombák közül.
A bort nem csak meginni lehet, de a konyhában is használhatjuk sütés és főzés során. Mutatjuk is hogyan.
Az ételek és a borok párosítása nem könnyű és egyszerű feladat. A cikkben három borfajtáról olvashatsz és azt is megtudhatod, milyen ételek illenek ezekhez a borokhoz.
Nem csak cukorral édesíthetjük meg az italainkat és az ételeinket. A cikkben bemutatunk néhány remek cukorpótló fűszert és gyümölcsöt.
A franciák már évszázadok óta fogyasztanak sajtot a borok mellé. Nem véletlenül, hiszen remek párost alkotnak.
Léteznek olyan táplálékok, amelyek nem csak nagyon hasonlítanak egy-egy testrészünkre, szervünkre, de annak a bizonyos szervünknek az egészségét is szolgálják.
Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan érdemes nekilátni a gin készítésének, házilag fűszerekkel pikánssá téve, hogy saját otthoni szeszesitalunkat fogyaszthassuk.
Egy konyhában, amit valóban rendeltetésszerűen használnak, ott mindig nagy a sürgés-forgás.
Egy ételt megalkotni egyike a legkreatívabb elfoglaltságoknak. Ez nemcsak a felnőttekre, hanem a gyerekekre is igaz.